Linda en Jeroen

Ongeveer vier jaar geleden leerden wij elkaar kennen via het internet. Op onze tweede date kwamen we erachter dat we bij elkaar in de straat woonden, hoe toevallig!? Volgens Jeroen hoort hier een uitroepteken en volgens mij (Linda) een vraagteken, dit laat maar zien hoe verschillend we zijn en hoe goed we bij elkaar passen.

Juist omdat we vanuit verschillende blikken, achtergronden en ideeën kijken is dit project een mooie gezamenlijke uitdaging om te komen tot meer tijd, vrijheid en rust. Ieder op zijn eigen manier.

We willen met dit project meer bewustwording krijgen op wat we doen zowel qua tempo als qua keuze over wat en hoe we de beschikbare tijd invullen. Daarnaast willen we jou bewust maken hiervan, dus…..doe je mee?

Linda

Ik ben een echte doener, altijd bezig en druk. Ik ben snel enthousiast en zeg nog altijd eerder Ja, dan Nee. Ik werk 28 uur bij team (vroeg) eropaf, daarnaast geef ik Reiki op het werk en wil ik nog veel meer coachen vanuit mijn eigen bedrijf: Mogenzijn. Ook heb ik graag aandacht voor vrienden, familie, Jeroen en onze katten Sem en Snoopy. Op sommige momenten vergeet ik dan tijd en aandacht voor mezelf. Door dit project hoop ik (nog) meer balans te vinden.

Jeroen

Ik ben dan weer een echte denker; ik bekijk eerst graag de theorie achter iets voordat ik ermee aan de slag ga; dit pas ik ook toe met mijn bedrijf: Linde Web Solutions. Mijn eerste herinnering aan onthaasten is van een zeilkamp in Friesland jaren geleden toen ik zeventien was; we kregen een moeilijke opdracht mee (in je eentje in een tweepersoons boot in nauw vaarwater wegvaren en aankomen van langswal – voor diegenen met zeilervaring die hier interesse in hebben…) en gingen met zijn drieën één voor één hiermee aan de slag. Dit werd een grote chaos: veel dingen te doen in weinig tijd en ondertussen een paar goedbedoelde manoeuvres van Duitse moterboten die het niet makkelijker maakten. Na deze gehaaste pogingen deed de instructeur het voor en liep zo ongeveer fluitend in een rustig tempo over de boot en we zagen vanaf de kant hoeveel meer tijd hij had om alles te doen wat nodig was alleen maar door de rustige benadering die hij koos!
Nu lukt het mij niet altijd om alles met diezelfde rustige benadering aan te pakken, maar ik hoop met dit project dit wel vaker toe te kunnen passen. Dit helpt mij dan hopelijk ook als ik aan het koken of poolen ben.