Waarom onthaasten?

Om samen te ontdekken wat voor jou werkt in het dagelijks leven. Er lijkt als maar meer haast te ontstaan en meer keuzestress; heb je het te druk, neem je vakantie, maar waar ga je dan heen? Kan je niet kiezen, praat je er over met iemand, maar met wie? Door de bomen het bos niet meer zien, dan neem je een retraite, maar bij elke goeroe?

Hoe blijf je onthaast in het dagelijks leven? Hoe haal je de haast uit jouw dag? Laten we het samen ontdekken!

Wij willen van iedere dag een vakantiedag maken! Vooral doen waar je blij van wordt en op een manier die bij je past. Jij bepaalt. Wij zijn van mening dat er niet 1 methode is die voor iedereen werkt, de kunst is te ontdekken wat voor jou werkt en dat te blijven doen.

Wat levert meedoen je op?

  • ontdekken wat voor jou werkt (slow life)
  • hoe maak je vakantiedagen van je werkdagen
  • leven in het nu
  • focus op het geheel, mentaal en vitaal
  • minder keuzestress want je weet waar je blij van wordt

Ontdekken wat voor jou werkt

Door in het onderzoek te gaan kom je er achter wat er bij jou past. Elke week doe je mee aan de weektip, gewoon proberen. Het is net als voor het eerst de zee in gaan. Je voelt eerst met je grote teen of het water lekker is. Zo ja, springen maar. Zo nee, ga je lekker weer in de zon liggen. Of je blijft een poosje staan totdat je aan de temperatuur gewend bent. Alles mag….. zolang JIJ er maar blij van wordt.

Hoe maak je vakantiedagen van je werkdagen?

Op vakantie lijkt alles makkelijker en eenvoudiger. Zullen we naar het strand of aan het zwembad? Blijven we nog liggen of gaan we wandelen? Je hebt nog steeds keuzes, zonder de stress. Je neemt de tijd en gunt jezelf de tijd. Je komt erachter dat elke keuze een goede keuze is. Jij wordt er blij van. Eenmaal terug geeft elke keuze stress. We gaan van mogen naar moeten; waarom? Op het moment dat jij er voor kiest om je werkdag als een vakantiedag te benaderen, wordt alles makkelijker. Laten we samen kiezen om van werkdagen vakantiedagen te maken.

Leven in het nu

Geen zorgen voor de dag van morgen. Nu genieten, nu blij zijn met waar je bent. Nu maakt het verschil, je bent nu waar je nu moet zijn en dat is helemaal goed.

Focus op het geheel, mentaal en vitaal

Het gaat om de combinatie van alles, je eten, je gedrag, je gedachten. Jij als geheel kunt de verandering maken, alles draagt bij om er voor te zorgen dat je met minder haast in het leven staat. Bij de ene gaat het meer om het veranderen van gedachten, bij de ander om meer te bewegen, weer een ander kan juist minder doen. Waar het om gaat is dat het één het ander niet uit sluit. Jij bepaalt de juist combinatie, want jij ervaart wat het beste werkt voor jou.

Minder keuzestress want je weet waar je blij van wordt

en dus minder keuzestress want JIJ bepaalt waar je blij van wordt en maakt je eigen keuze uit ons aanbod.

Neem contact op om te kijken hoe we jou kunnen helpen onthaasten!