Aaaaaarrrrghh!!! Weer zo’n tip! Om eerlijk te zijn was dat mijn reactie toen deze tip uit de bol kwam. Nadat we ons Social Media-gebruik al hadden geprobeerd te beperken, kreeg ik niet echt zin om dat nog een keer te proberen.

Daarna ging ik opnieuw naar de tip kijken, logischerwijs met het liedje over Kortjakje in mijn hoofd…

Ik denk dat ik het kan! Maximaal 1 uur per dag mijn mobiel gebruiken. De meeste tijd met mijn mobiel besteed ik ’s ochtends als ik net wakker ben voordat ik begin met werken. Daarnaast heb ik al weer een tijdje als doel om weer ’s ochtends oefeningen te gaan doen om me fitter te voelen… Ik zie mogelijkheden!

Ik ga in ieder geval vol frisse moed aan de slag met deze tip! jullie ook?

Onze lezers score:
[Total: 2 Average: 3]

2 reacties op “Gebruik je mobiel max 1 uur per dag en op zondag niet

 1. Jeroen zegt:

  Ok; ik kon het niet…
  Volgens mij voordat Tottenham – Ajax begon had ik er al genoeg uur voor de hele week opzitten; niet alleen die wedstrijd, maar ik merkte gewoon vaak dat ik even naar mijn telefoon greep om wat te bekijken of het nou nuttig of niet nuttig was. Ruim meer dan een uur per dag in ieder geval.
  Linda en ik hadden het afgelopen weekend met elkaar over Onthaasten en wat dat nou inhoudt… belangrijke aspecten die daarin naar voren kwamen waren zelfcompassie en acceptatie: Het is ok om een bepaalde tip “niet te kunnen”; dat is geen “probleem”. Dit is ook waarom we overgegaan zijn op het woord “tip” en niet meer “weekopdracht”; het is iets om te proberen; het moet niet, maar het mag…
  Ik vind het prima dat deze tip niet voor mij is en ik heb er geen probleem mee 🙂
  Op naar de volgende tip! Misschien ligt die me beter; en anders is het ook goed.

Geef een antwoord